Thuiswinkel waarborg
X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij Fruitmandenbezorgen.nl

Bij Fruitmandenbezorgen.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Fruitmandenbezorgen.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Fruitmandenbezorgen.nl?
X

Bezorginformatie Fruitmandenbezorgen.nl

 

 

Hoe wordt mijn bestelling verwerkt?

Als wij uw order ontvangen, dan wordt deze met zorg klaargemaakt en verpakt. De fruitmand wordt aangeboden met onze vervoerder. U kunt de zending volgen via track en trace.  Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden de volgende dag bezorgd (uitgezonderd zondag).

Op welke dagen kan ik een fruitmand laten bezorgen?

Fruitmanden worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Iedere werkdag van de week. Deze worden een dag van te voren vers verpakt. Bezorging op zondag is helaas niet mogelijk. 

Kan ik zien of mijn bestelling is bezorgd?

De fruitmand wordt bezorgd door een vervoerder. Als uw bestelling is verwerkt, dan ontvangt u een track en trace link. Hiermee kunt u de aflevering volgen en zien of de fruitmand is bezorgd.

Wat gebeurt er met de fruitmand als de ontvanger niet thuis is?

De koerier zal altijd eerst buren proberen. Lukt het niet om de fruitmand af te leveren, dan wordt de fruitmand de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Leveringen waarvan op zaterdag de afleverpoging niet slaagt, worden maandag nogmaals aangeboden.

Kan ik een fruitmand voor een bepaalde tijd laten bezorgen?

U kunt tijdens het bestelproces aangegeven of u de fruitmand gedurende de hele dag kan worden bezorgd, tussen 08.00 en 20.00 uur, of overdag tussen 08.30-17.00

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn standaard € 7,95 per adres. De toeslag voor het dagdeel middag is € 1,95. Alle prijzen op onze site zijn inclusief 9% BTW.

Kan ik een fruitmand in een ziekenhuis laten bezorgen?

Ja, de fruitmand kan worden aangeboden in een ziekenhuis. Vermeld wel bij de naam van de patiënt de afdeling en kamernummer van het ziekenhuis (geen postbus).  De fruitmand wordt in een ziekenhuis afgeleverd bij het goederenafgifte centrum of receptie van het ziekenhuis. Fruitmandenbezorgen.nl heeft geen inzicht in de verdere levering van de fruitmand op de kamer van de patiënt. Fruitmandenbezorgen.nl is niet aansprakelijk voor herlevering of geldteruggave indien de patiënt ontslagen is uit het ziekenhuis op het moment van bezorging. Wel zullen wij proberen om de fruitmand alsnog te leveren op het huisadres. 

Foutieve adressering of patiënt ontslagen uit ziekenhuis

Helaas komt het voor dat er fruitmanden worden besteld met een foutieve adressering van de ontvanger. Een adressering is ook foutief als de postcode niet overeenkomt met de straat en huisnummer dat daarbij hoort. Vervoerders bezorgen op postcode. Kloppen de gegevens niet, dan wordt de fruitmand meestal retour gestuurd, dit kan wel een paar dagen duren voor de fruitmand retour is ontvangen door ons. Bij foutieve adressering of als een patiënt ontslagen is uit het ziekenhuis op het moment van aanbieden van de fruitmand, is Fruitmandenbezorgen.nl niet verantwoordelijk voor geld teruggave of vergoeding van het product.